Krijgt u zorg, ondersteuning of hulp van partner, vriend of familielid? Schrijft u dan uw persoonlijke boodschap op. (foto: Alena Ganzhena/Unsplash)
Krijgt u zorg, ondersteuning of hulp van partner, vriend of familielid? Schrijft u dan uw persoonlijke boodschap op. (foto: Alena Ganzhena/Unsplash) Foto: Alena Ganzhena (Unsplash

Oproep kaartenactie Dag van de Mantelzorg

LINGEWAARD - Tijdens de dag van de mantelzorg op 10 november wil het SWL steunpunt mantelzorg en de gemeente Lingewaard mantelzorgers waarderen met het sturen van een kaart en kleine attentie naar de Lingewaardse mantelzorgers.


Graag willen we mensen die zorg, ondersteuning of hulp (minimaal 8 uur per week) krijgen van een partner, dochter, zoon, vader, moeder, familie of vriend uitnodigen om een persoonlijke tekst te schrijven aan diegene die hen hierbij helpt. Op 10 november krijgt de mantelzorger dan een mooie kaart met deze persoonlijke noot en een kleine attentie per post toegestuurd.

Een bedankje van degene die zorg ontvangt kan veel betekenen voor de mantelzorger en nieuwe energie geven. Zo was mantelzorger Marijke blij verrast door het kaartje dat zij van haar moeder ontving: “Lieve dochter jij was mijn steun en toeverlaat afgelopen jaar. Wat ben ik toch blij dat je altijd voor me klaarstaat en zoveel regelt naast je eigen drukke bestaan”. Marijke: “Ik zorg met plezier voor mijn moeder, een bedankje sterkt mij alleen maar meer om de zorg voor mijn moeder zo lang mogelijk vol te houden”. 

Wilt u ook uw mantelzorger waarderen?  Stuur dan een mail met uw persoonlijke tekst vóór 20 september 2021 naar mantelzorgconsulent Monique Ritzen m.ritzen@swlingewaard.nl en vermeld uw naam en telefoonnummer, de naam+ adres+ postcode + woonplaats van de persoon (mantelzorger) naar wie wij deze persoonlijke boodschap kunnen sturen. U kunt uw tekst ook telefonisch doorgeven: 06 22933258. Het gebruik van persoonsgegevens is uitsluitend voor deze actie!