Strijdbaar Angeren

zoekt nieuwe voorzitter

ANGEREN - Op woensdag 15 september houdt Strijdbaar Angeren haar (in verband met de coronamaatregelen uitgestelde) jaarvergadering over 2020. De vergadering is in het dorpshuis en start om 20.00 uur.


Belangrijk onderwerp is de opvolging van voorzitter Gerard Rasing -die na veertien jaar voorzitterschap- heeft aangegeven het voorzitterschap niet meer te kunnen combineren met zijn politieke activiteiten.

Mensen, die geïnteresseerd zijn om een bijdrage te leveren aan het behoud en/of verbetering van de leefbaarheid in Angeren door deel te nemen aan de bijeenkomsten van Strijdbaar Angeren kunnen contact opnemen met secretaris, Rob Harmsen. Zijn mailadres is Robharmsen@solcon.nl. Uiteraard kun je jouw interesse ook gewoon kenbaar maken op de vergadering.

In deze vergadering praten wij de leden bij over de onderwerpen, die het afgelopen jaar de aandacht hebben gehad. In de vorm van een presentatie zal voorzitter Gerard Rasing een toelichting geven op een aantal onderwerpen.

Leden van Strijdbaar Angeren mogen de komende maanden ook weer iemand van Strijdbaar Angeren verwachten voor het ophalen van de jaarlijkse contributie van een euro per persoon.