Festival De Gelderse Poort op De Brouwketel

LINGEWAARD - 11 en 12 september is landgoed De Brouwketel het decor van een festival, vol leuke programma onderdelen. Natuurwandelingen, intieme concertjes, exposities van een aantal kunstenaars, poëzie optredens en nog allerlei ad hoc-verrassingen. 


Zomaar een greep uit het programma: Sarah Sötemann (Beste Singer-songwriter Friesland 2019) komt jullie met haar gitaar en type machine vermaken met liedjes en ter plekke gemaakte gedichtjes. Ook is er een wandeling over welke eetbare planten te vinden zijn in de uiterwaarden en is er een workshop 'spoken word' in de tipi. Marloes Elbertse exposeert met haar klei sculpturen en Frederique van Domburg met haar mega grote geborduurde kunstwerk. Daarnaast is er natuurlijk ook een bar en winkeltje met zoveel mogelijk van onze eigen producten. Van 11:00 tot 18:00 uur op zaterdag en 11:00 tot 17:00 uur op zondag zijn er allerlei leuke te beleven in onze boomgaard. Op (www.landgoeddebrouwketel.nl/festival) vind je het meest recente programa.

We gaan er van uit dat het heerlijk weer wordt en dat De Brouwketel een heerlijke plek zal zijn om in het gras met een biertje te genieten van al het cultureels wat er aangeboden wordt. Maar ook als het regent is er genoeg te beleven. Dan zetten we het vuur aan in de tipi en ook in de zaal zal er genoeg plek zijn om toch droog van de optredens te genieten.