Flow by bga - veel meer dan dansen alleen!

ANGEREN - "Wil je na deze vervelende coronaperiode weer lekker met jezelf aan de slag gaan? Dan ben je bij Flow by bga aan het juiste adres. Flow is de dansvereniging voor Angeren en omgeving. En al zijn we een dansvereniging, we bieden veel meer dan alleen dansen."


"We hebben een sportieve maandagavond. Op deze avond kunnen volwassen dames en heren zich lekker in het zweet werken. De trainingen worden gegeven door een ervaren docente. Tijdens de les wordt gesport op gezellige en opzwepende muziek.

Onze woensdag is veelzijdig. In de middag is er een afwisselende les voor de jeugd van 6 - 10 jaar. In deze les komen verschillende dansstijlen aan bod. De avond staat in het teken van Latin dance fitness en mixed moves ladies 40+. Ook deze lessen worden gegeven met bijpassende muziek. Vind je dit allemaal teveel van het goede en wil je juist meer rust en ontspanning?

Op de rustgevende donderdag wordt gewerkt aan lichaam en geest. Tijdens een professionele yogales ga je op ontdekkingsreis naar lichaams- en zelfbewustzijn en de consequenties daarvan voor je dagelijkse leven.

Bij Flow by bga mag je altijd een gratis proefles volgen en natuurlijk zijn al je vrienden, vriendinnen en familieleden ook welkom. Je hoeft dus niet alleen te gaan!

Kijk op de website www.flow-angeren.nl voor het volledige lesprogramma en onze lage prijzen."