Gedeelte van een bord bij de muurwerken van de Arnhemse Poort muurwerken van de Arnhemse Poort. (foto: HKH/Hist. Kr. Huessen)
Gedeelte van een bord bij de muurwerken van de Arnhemse Poort muurwerken van de Arnhemse Poort. (foto: HKH/Hist. Kr. Huessen) Foto: HKH (Hist. Kr. Huessen

Aanmelden voor

Poortwandelingen Huissen

HUISSEN - Op zaterdag 11 en zondag 12 september, telkens om 13.30 en 15.30 uur, zijn er wandelingen langs de plaatsen waar de vier poorten van de stad Huissen stonden. Rondleiders van de Historische Kring Huessen zorgen voor de nodige toelichting.


"U dient zich wel van tevoren aan te melden via museum@huessen.nl. Geef datum en tijdstip door. De kosten zijn twee euro. Voor een euro meer krijgt u ook nog het splinternieuwe, rijk geïllustreerde boekje over de vier poorten van Huissen erbij. Betaling is contant op de dag zelf, graag gepast. Let op: startplaats is het stadsmuseum Hof van Hessen aan de Vierakkerstraaat 39 in Huissen. Er zijn overigens per wandeling maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar."

De poortwandeling én het nieuwe boekje zijn er vanwege de officiële voltooiing van de restauratie van de muurwerken van de Arnhemse Poort.