Afbeelding

Grand Café Metropole:

unieke locatie voor feestjes, borrels of vergaderingen

ARNHEM - Een van de oudste en mooiste Grand Cafés van Arnhem vind je in de levendige Steenstraat, hoofdstraat van het bekende Spijkerkwartier, met haar prachtige stadspaleizen en verborgen publieke tuinen.


Het Grand Café bestaat bijna honderd jaar. Een bijzondere plek voor een drankje, lunch, kop koffie maar ook een fijne plek voor een gezellig diner. Metropole was een van de weinige gebouwen die na de tweede wereldoorlog nog overeind stond in de straat. Gelukkig maar! Het Grand Café, met Jugendstil pui, ademt de grandeur van oude tijden, maar is ook super-eigentijds ingericht met behoud van de warme authentieke atmosfeer. Je kijkt je ogen uit als je binnenstapt. Adembenemend! Originele glas-in-loodramen, mooie lambrisering, overal leuke zitjes en verborgen schatten.

De achterzijde van het verrassend grote pand is de oude binnenplaats. Nu overdekt met een glazen dak dat bij mooi weer kan worden opengeschoven. Ook hier een gezellige bar ingericht met bijzondere objecten en veel prachtige planten. Deze binnentuin kun je reserveren voor een feestje of een borrel met familie of collega’s. Boven biedt Metropole nog een grote zaal voor honderd personen, met buitenterras en eigen bar en een vergaderzaal voor ongeveer twintig personen. Parkeren kan achter het pand of in de parkeergarage bij het Velperpoort station, dat op vijftig meter afstand ligt. Metropole is met recht een verborgen parel in het centrum van Arnhem.

Grand Café Metropole, Steenstraat 68, Arnhem, 026 4424067, www.metropole.nl.