(foto: Woonstichting Gendt)
(foto: Woonstichting Gendt) Foto: Woonstichting Gendt

College bezoekt

Woonstichting Gendt

GENDT - Op dinsdag 7 september heeft Woonstichting Gendt het college van burgemeester en wethouders mogen ontvangen voor een werkbezoek.


Woonstichting Gendt heeft het college uitgenodigd voor een bezoek. Vanwege de corona-maatregelen was een eerder gepland bezoek uitgesteld. Voor het twee uur durend bezoek was een divers programma samengesteld. Er is een presentatie gegeven over Woonstichting Gendt en het nieuwe ondernemingsplan ‘Thuis in Gendt'. Andere onderwerpen, die aan de orde kwamen, waren de portefeuillestrategie en veerkracht & leefbaarheid.

Met het college is een wandeling gemaakt langs het corporatiebezit, ook zijn ze op huisbezoek geweest in De Lootakkers. De bezochte bewoners zijn al 54 jaar tevreden huurders van Woonstichting Gendt. Daarna zijn er enkele projecten bezocht zoals: de herstructurering van de Staatsliedenbuurt, de nieuwbouw in Vleumingen en de locaties villa Ganita en de Bibliotheek. Ter afsluiting was er een kort samenzijn tussen het college en de medewerkers van Woonstichting Gendt.

Een waardevol bezoek
Woonstichting Gendt kijkt terug op een waardevol werkbezoek van het college. "Wilt u de fotoreportage van dit werkbezoek bekijken? Neem dan een kijkje op: www.Woonstichtinggendt.nl.