Muzieklessen in Angeren 

ANGEREN - Harmonie Angeren bestaat honderd jaar en biedt al honderd jaar muziekles aan voor alle kinderen uit Angeren en omgeving. Tegenwoordig door professioneel geschoolde docenten. Van klarinet tot drums en van blokfluit tot trompet. Muzieklessen zijn goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het is niet voor niks dat Koningin Maxima zich hier sterk voor maakt.


Voor iedere leeftijd zijn er mogelijkheden die passen bij wat het kind aankan. Voor groep 3 is er de gratis cursus MusicKids: spelenderwijs kennis maken met muziek. In groep 4 kunnen kinderen deelnemen aan de blokfluitlessen en vanaf groep 5 kan al een echt instrument gespeeld worden.


Jubileumaanbieding

In dit jubileumjaar is voor de muzieklessen van groep 5 - 8 een speciale jubileumactie in het leven geroepen: tien muzieklessen voor 50 euro. De MusicKids is zoals altijd gratis. De blokfluitlessen kosten 100 euro voor het hele jaar.

Niets is te gek! 

Harmonie Angeren is een bruisende vereniging, die onder het mom van 'Niets is te gek' het publiek elk jaar weet te verrassen met indrukwekkende concerten. De leden van de harmonie zijn van basisschoolleeftijd tot 70+. Muziek brengt mensen samen en daardoor is de saamhorigheid groot in deze gezellige en open club. "Bespeel je al een instrument en lijkt dit  onze vereniging je wat? Kom ook eens kijken op de donderdagavond in Dorpshuis Angeren! Bezoek de site voor meer informatie, of mail naar opleidingen@harmonie-angeren.nl."