'Stepdad I'm stuck' in de singsongtent. (foto: Sabrina Bouwmeister)
'Stepdad I'm stuck' in de singsongtent. (foto: Sabrina Bouwmeister) Foto: Sabrina Bouwmeister

Zonovergoten Under the Milky Way

HUISSEN - Festival UTMW beleefde in het weekend van 3 en 4 september een zonovergoten editie. Ondanks de beperkende maatregelen (maximaal twee keer 750 bezoekers) kijkt de organisatie mede daardoor met grote tevredenheid terug, en bezoekers zullen dit zeker beamen.


Terwijl onder andere DJ Antoine in de open tent de vrijdagavond dance draaide, waren het de lokale helden die op het livepodium de avond met een geweldige 'Tribute to the Golden Earring' afsloten. Op het festivalterrein was het zaterdagmiddag en avond goed vertoeven. Er was vermaak voor jong en oud. In de open tent waren er door de dag heen diverse optredens waaronder een kindervoorstelling door 'Theater in de maak'. Diverse bezoekers zijn 'getrouwd' in de weddingchapel of deden mee aan de karaoke. 

Live muziek was er natuurlijk ook. In de singsongtent kom men genieten van 'Earplugs for free' en van 'Stepdad I’m stuck'. Op de grote podia was er veel lof voor de Balkan ska van 'De Baron', de rock van 'Sonic Whip' en de afsluitende act 'Musest'!

De organisatie is iedereen dankbaar die heeft meegewerkt aan de achtste editie van UTMW. Zonder de inzet van vrijwilligers, sponsoren, vergunningverleners et cetera is een festival niet mogelijk.