Afbeelding
Foto:

Nieuwe lichaamsbehandelingen bij Perfect Skin & Beauty:

Weg met vetrolletjes, cellulitis en spataderen

HUISSEN – Maak kennis met twee nieuwe apparaten bij Perfect Skin & Beauty: de Linfopress Evolution PRO en de Zionic. Weg met vetrolletjes, love handles, cellulitis en spataderen. Daarnaast gaat de salon vanaf eind september werken met het voedingsprogramma PowerSlim. Ter ere van het 1-jarig jubileum houdt de salon op 24 september een inspiratiedag waarbij je de nieuwe apparaten kunt bekijken en al je vragen mag stellen. Bovendien maak je kans op een gratis startpakket van PowerSlim!


Samen met de cryolipolisebehandelingen kan Perfect Skin & Beauty nu volledige lichaamsbehandelingen geven. Daarom heeft de salon nu een speciale actie: een intake en kennismakingsbehandeling van de Linfopress voor 39,95 euro, van de Zionic voor 55,00 euro en samen voor 79,95 euro. Maak direct een afspraak via www.perfectskinenbeauty.nl/afspraak-maken.


Linfopress Evolution PRO

De Linfopress is bedoeld tegen pijn in je benen, spataderen, rusteloze benen en rolletjes op je buik en rug. Bij behandeling wordt je huid strakker en vermindert in omtrek. De Linfopress Evolution PRO gebruikt een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen. Bij tien behandelingen in de Linfopress heb je een strakkere huid met een aantal centimeters in afname, zelfs tot een hele kledingmaat. Bovendien is het een veilige, aangename en ontspannende behandeling.


Zionic

De Zionic is bedoeld voor het verstevigen en verminderen van cellulitis om jouw silhouet er strakker uit te laten zien. Het apparaat werkt tegelijk op de huid, het bloedvatenstelsel én het spierstelsel. De resultaten na een behandeling met de Zionic zijn hierdoor sneller zichtbaar dan bij traditionelere behandelingsmethoden. Door de combinatie van een thermisch en mechanisch effect op het bindweefsel kan Zionic ingezet worden voor verschillende behandelingen.


Powerslim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach. Eigenaresse en huidspecialiste Wendy Meyer en schoonheidsspecialiste Marjolein Sluiter hebben de opleiding tot PowerSlim voedingscoach gevolgd en helpen jou in de salon om niet alleen vanbuiten aan je huidverbetering te werken, maar ook vanbinnen. Een gezond voedingspatroon helpt je immers ook bij een stralende huid. Kom jij naar onze inspiratiedag? Dan maak je kans op een gratis startpakket van Powerslim!


Inspiratiedag op 24 september

Perfect Skin & Beauty bestaat één jaar en wil dit met jou vieren. Neem een kijkje bij de nieuwe apparaten, test onze behandelingen, maak kans op een PowerSlim startpakket, krijg gratis make-upadvies, maak kennis met de lifestylecoach én krijg een goodiebag mee naar huis. De inspiratiedag vindt plaats van 12:00 tot 17:00 uur en je kunt gewoon binnen komen lopen. Ook kun je deze dag diverse behandelingen met korting uitproberen, zoals een stoelmassage, een proefbehandeling in de Linfopress en oksels harsen. Om zeker te zijn van een plekje tijdens deze dag kun je voor deze behandeling(en) alvast een afspraak inplannen via de app 06 19353228 of info@perfectskinenbeauty.nl. Kijk op https://perfectskinenbeauty.nl/inspiratiedag-24-september/ voor alle info over de inspiratiedag. Ook vind je hier meer informatie over de Linfopress en Zionic.