Lingewaards Vrijwilligersgala gaat niet door

LINGEWAARD - Het organisatie comité van het Lingewaards Vrijwilligersgala heeft na nauw overleg met burgemeester Kalfs en SWL moeten besluiten om het Lingewaards Vrijwilligersgala dit jaar weer niet door te laten gaan.


Met de op dit moment nog geldende coronamaatregelen is het beter om het gala nog een jaar uit te stellen. Ten eerste verdienen de vrijwilligers die ieder jaar weer in het zonnetje worden gezet en de Vrijwilligersprijs ontvangen een volle zaal dien hen feliciteren en danken voor al het werk dat ze hebben gedaan. Ook de prijswinnaar van de prijs voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemer verdient die waardering voor een groot publiek. 

Het succes van de afgelopen jaar laat zien dat er veel belangstelling is om bij het gala aanwezig te zijn. De vele vrijwilligers die vorige keer helaas niet mochten komen, omdat het gala overvol was, is al een toegang voor het volgende gala toegezegd. Een succesformule dus die alleen maar voor de volle honderd procent kan  worden vormgeven. Het organiseren van het gala kost het organiserend comité, carnavalsgezelschap De Gentenarren, veel tijd en moeite en ook de artiesten werken hard, en belangeloos, om een prachtig optreden neer te zetten.

Helaas, het is niet anders. "Ga door met uw vrijwilligerswerk. De waardering voor uw inzet komt zeker terug in het Lingewaards Vrijwilligersgala 2022."