Training. (foto: Maarten Nijenhuis)
Training. (foto: Maarten Nijenhuis) Foto: Maarten Nijenhuis

TTV Essentia heeft er weer zin in!

BEMMEL - Wat voelt het weer goed om weer te kunnen tafeltennissen. Een sport waar menig Nederlander op vakantie zo van kan genieten! Maar het genieten kan doorgaan want in Bemmel wordt er ook tafeltennis gespeeld.


De komende vrijdagen worden er weer trainingen gegeven waarbij ook spelers zonder tafeltenniservaring welkom zijn. Vanaf 18.15 uur krijgen de beginnende junioren training. Daarna volgt de gevorderde jeugd om 19.15 uur. Om 20.15 uur zullen de senioren de training weer oppakken. Zowel de junioren als senioren bereiden zich voor op een nieuw competitieseizoen.


Daarnaast zal de 55+-groep op dinsdagmiddag weer een balletje slaan. Tussen 14.00 en 16.00 uur ben je welkom om mee te spelen. Ook dit seizoen zal de vrijdagtraining geleid worden door Suzanne Dieker. Zij is voormalig Nederlands kampioen bij de jeugd. Daarnaast heeft ze veel internationale toernooi-ervaring. Zo heeft ze mee gedaan aan meerdere EK’s en WK’s. Met haar kwaliteiten zal ze TTV Essentia zeker verder kunnen helpen.

Ook interesse om te komen tafeltennissen? Kom dan op dinsdagmiddag of vrijdagavond naar de Kooi in Bemmel. Je kunt dan aansluiten bij de training en ontdekken hoe leuk het spel is. Je kan 4 keer gratis meespelen om goed kennis te maken met de tafeltennissport.

Meer informatie is te verkrijgen via info@essentiabemmel.nl of via de Facebook-pagina.