Hexagon Heren 1 in nieuwe tenue achterkant. (foto: Erik Willems)
Hexagon Heren 1 in nieuwe tenue achterkant. (foto: Erik Willems) Foto: Erik Willems

Flitsende seizoensopening heren Volleybal Club Hexagon

Algemeen

LINGEWAARD - De heren van volleybal club Hexagon uit Angeren zijn de nieuwe competitie 2021 – 2022 met een prachtige overwinning op Heijendaal begonnen. In een spannende wedstrijden wist Hexagon de gasten met 4 sets te verslaan. In de sporthal in Gendt, waar alle thuiswedstrijden van Hexagon worden gespeeld, trad de volledige heren selectie aan in een nieuw tenue. Dat is mogelijk gemaakt door Jansen Totaal Wonen en Home Garden Shop.

De heren wisten vol enthousiasme de vernieuwingen in hun spel uit te voeren en in deze wedstrijd werden de inspanningen van de inhaaltrainingen in de afgelopen zomer duidelijk zichtbaar. Ondanks de korte voorbereidingstijd wisten ze met een grote werklust een mooi resultaat te behalen. Door het evenwichtige spel, goede pass gevolgd door prima setups werden de sterk spelende aanvallers op een juiste wijze in stelling gebracht. Daarmee kregen ze de stug verdedigende tegenstander uiteindelijk, op beslissende momenten, op de knieën. Ook in verdedigend opzicht moest er flink wat werk worden verzet. Heijendaal was gedurende de gehele wedstrijd in staat om de harde aanval van Hexagon op te vangen en om te zetten in hun aanval. Maar door de enorme inzet van de Hexagon mannen werden die aanvallen weer gepareerd.

Met vertrouwen zullen de heren donderdag 23 september afreizen naar Nijmegen waar Volamie de volgende tegenstander is.

Met deze overwinning werd hopelijk een mooie competitie geopend nadat de voorgaande twee competities vroegtijdig werden afgebroken vanwege het coronavirus.

Hexagon Heren 1 in nieuwe tenue voorkant. (foto: Erik Willems)