Ronnie Rabble, the medleyman. (foto: Camille van Beek)
Ronnie Rabble, the medleyman. (foto: Camille van Beek) Foto: PR

Voorzichtig begin van het Open Podium Elst

Algemeen

ELST - De ‘vakantietijd’ is voorbij. Leerlingen van middelbare scholen mogen alweer fysiek in lokalen aanwezig zijn. Langzaamaan gaat het seizoen voor diverse verenigingen, instellingen en organisaties voorzichtig beginnen. Zo ook het Open Podium Elst, kortweg HOPE.



De eerste editie van het seizoen 2021-2022 is op vrijdag 24 september. Uiteraard met inachtneming van de corona-maatregelen. Evenals voorgaande edities vindt het Open Podium Elst plaats in zalencentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 In Elst. De programmering van vrijdag 24 september vanaf 20.30 uur bestaat uit drie acts. Zo speelt en zingt singer-songwriter Alex B. bekend klinkende nummers van onder anderen Neil Young, The Beatles, BeeGees, Crosby, Stills & Nash en Jim Croce.


Een andere artiest is de in deze regio bekende muzikant Rinie van Rijsingen, beter bekend onder zijn artiestennaam Ronnie Rabble, the medleyman. Hij brengt een breed repertoire ten gehore en dat gaat van The Beatles, The Rolling Stones, Lou Reed tot aan The Monkees.
Op het laatste moment zijn Teus de Bruin en een vriend, beter bekend onder de artiestennaam TeeBee Brown & Friend, toegevoegd. TeeBee Brown & Friend brengen voornamelijk Nederlandstalige muziek in een bluesy sound. Kortom, een muzikale avond voor jong en oud.
Wie eind oktober wil optreden, die meldt zich aan vóór 24 september via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl..

Entreegeld
Publiek is bij HOPE altijd welkom, zoals gezegd met inachtneming van de anderhalvemeter afstand. De entree bedraagt twee euro. Info: 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl.