Sportfestival sportpark Walburgen

Algemeen

GENDT - Heb je het al gehoord? Op vrijdag 24 september van 15:00 tot 16:00 uur is de feestelijke opening van de pumptrackbaan Next Level. 

Daarnaast zijn er van 16:00 tot 18:00 uur sportieve clinics georganiseerd op sportpark Walburgen in Gendt. Heb jij altijd al graag een keer willen dansen, vendelen, volleyballen, turnen, waterpoloën, het zwembad in willen fietsen, een lesje Powerwalking willen volgen of lekker spelen tijdens de activiteiten van Playmogym? Wil jij de stoerste tricks leren en tips krijgen van echte pumptrack experts? Dan is dit je kans! Op vrijdag 24 september kun je geheel gratis deelnemen aan al deze sportieve activiteiten en clinics volgen van experts op de pumptrackbaan. Ouders zijn ook van harte welkom zij kunnen zelfs deelnemen aan een ouder-kind clinic Powerwalking. 

Let op! Voor het betreden van de pumptrackbaan is een helm verplicht, je kunt op de baan met je eigen fiets, BMX, step, skateboard, rolstoel of skeelers verder is het handig om zwemkleding onder je sportkleding aan te doen.

“Ben jij ook zo enthousiast? Neem dan al je vrienden, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, familieleden mee op vrijdag 24 september naar sportpark Walburgen. Wij willen alle betrokkenen enorm bedanken voor hun bijdrage en inzet voor het realiseren van de pumptrackbaan en het sportfestival op sportpark Walburgen. Vanwege drukte op en rondom het park graag parkeren op de parkeerplaats van sportpark Walburgen, Nijmeegsestraat 65 om daarna via de kunstgrasvelden naar de pumptrackbaan te lopen.”