Flyer Lingewaardinbeweging.nl. (foto: Sport- & cultuurcoaches)
Flyer Lingewaardinbeweging.nl. (foto: Sport- & cultuurcoaches) Foto: Sport- & Cultuurcoaches

Online Lingewaards Sport- & Beweegplatform

Algemeen

LINGEWAARD - Zoek je een sport? Wil je weten welke sport & beweegevenementen er in Lingewaard te doen zijn? Of ben je fan? Ga naar de nieuwe website: www.lingewaardinbeweging.nl!  

Deze week is de Nationale Sportweek (17 t/m 26 september), een mooi moment om de nieuwe website bij jullie onder de aandacht te brengen. Als je vanaf vandaag iets zoekt op het gebied van sport & bewegen dan kun je jouw zoektocht beginnen op Lingewaardinbeweging.nl.

Op dit moment zijn er meer dan zestig sport- & beweegaanbieders die hun ‘club’ presenteren op de website. Je vindt er informatie over Lingewaardse sportevenementen, beweegactiviteiten, het laatste sportnieuws en nog veel meer!

“Heb jij jouw favoriete sport al gevonden en beweeg je genoeg maar ben je benieuwd of jouw club is aangemeld, neem dan ook een kijkje op de site. Staat je club er niet bij? Ga dan samen met jouw club aan de slag om dit alsnog voor elkaar te krijgen. De website is een platform waarop sportaanbieders zichzelf presenteren hierdoor hoeven we geen enkele club te missen. Iedere (woon)kern heeft zijn eigen pagina zodat je direct vindt wat er in de buurt te doen is.

Lingewaard in Beweging heeft ook een eigen Facebook kanaal. We werken samen met zes enthousiaste sportambassadeurs uit iedere kern. Ook gaan er twee publicisten voor de sportclubs op pad om foto’s en filmpjes te maken.

Heb je een vraag of wil je feedback geven over de website, stuur een berichtje naar info@lingewaardinbeweging.nl. Speciale dank van de sportcoaches en de Gemeente gaat uit naar volleybalvereniging Kidang, wielervereniging TWC ‘t Verzetje en basketbalvereniging De Batouwe voor de inzet.”