Orkestrepetitie SMH. (foto: Cor Neijenhuis)
Orkestrepetitie SMH. (foto: Cor Neijenhuis) Foto: Cor Neijenhuis

Aanmelden bij de Stedelijke in Huissen

HUISSEN - De schoolvakanties zijn voorbij en de muzieklessen bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen beginnen weer. Muzieklessen zijn niet alleen voor de jeugd. Ook voor volwassenen is het een leuke hobby en tegelijk een uitdaging om een instrument te leren bespelen en mee te gaan doen in het orkest of slagwerkensemble. "We hebben gediplomeerde docenten voor alle instrumenten."


De repetities van het orkest en het slagwerkensemble zijn in de vakantie periode doorgegaan, omdat er al een te lange pauze pauze was geweest vanwege de coronamaatregelen.

"Het gaat goed met het orkest. We hebben een leuke dirigent en leuke muziek, maar dat wil niet zeggen dat we geen versterking kunnen gebruiken in enkele secties. Aanvulling van de bas-, hoorn-, bariton- of trombone sectie zou erg leuk zijn.

Wil je mee doen? Je kunt je aanmelden voor de muzieklessen of voor het mee spelen in het harmonie-orkest of het slagwerkensemble.

Kom gerust eens kijken en luisteren op de repetitie avond van het orkest op woensdagavond en van het slagwerkensemble op de vrijdagavond. Je bent welkom. Aarzel niet. Kijk op: www.stedelijkemuziekhuissen.nl of neem contact op met de secretaris via 06 21844411 of via mail: stedelijke@gmail.com. De lessen en de repetities zijn in muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.