Donatuskoor Bemmel. (foto: Johan de Bont)
Donatuskoor Bemmel. (foto: Johan de Bont) Foto: Johan de Bont

Donatuskoor zoekt leden

en (Rabo)sponsors

LINGEWAARD - Een paar weken geleden heeft het Donatuskoor zijn repetities met veel enthousiasme hervat. "Het was bijna anderhalf jaar geleden dat onze stemmen hadden geklonken en tot groot genoegen van onze dirigent bleken ze weinig te hebben geleden. Het was heel fijn dat we meteen konden repeteren voor de muzikale ondersteuning voor een huwelijksviering."


"Het is wel jammer dat het ledental licht is teruggelopen. Hoewel alle stemgroepen nog goed zijn vertegenwoordigd, zouden wij heel graag nieuwe leden verwelkomen. Dus wil je graag zingen bij een enthousiast en gezellig koor onder de bezielende leiding van een professionele dirigent, kom dan gewoon een keertje kijken, luisteren en desgewenst meteen meezingen. Locatie is de Theaterkerk Bemmel of de RK kerk in Haalderen en u kunt contact opnemen via telefoonnummer 0481 465598.


Verder zou het koor het zeer op prijs stellen als leden van de Rabobank een deel van hun stemmen zouden willen geven aan ons koor. Wij willen graag een jubileumconcert verzorgen en daarvoor zijn de nodige extra financiƫle middelen nodig. Een flink aantal stemmen van mensen die ons koor een warm hart toedragen helpt daarbij zeker!"