Afbeelding
Foto:

Loopgroep Huissen:

al 35 jaar sportplezier

HUISSEN - We hoeven niet meer uit te leggen hoe belangrijk bewegen is voor je fysieke en mentale gezondheid. Wat wel jammer is, dat velen niet begrijpen waarom sporten binnen een vereniging zoveel meerwaarde heeft. Een korte uitleg.


Als je alleen op pad gaat, wordt je techniek niet gecorrigeerd, met kans op blessures. Je loopt vaak dezelfde afstand op een gestaag tempo waardoor je uitdaging en verbetering van conditie mist. Je aandacht gaat gemakkelijk uit naar minder prettige zaken als spierpijn en tegenwind. Ook mis je het sparren met een drankje na afloop!

Gedurende haar 35-jarig bestaan heeft Loopgroep Huissen bewezen garant te staan voor kwaliteit en sporten in een veilige, ontspannen omgeving. Hardlopen, sportief wandelen of nordic walking, beginner of gevorderde, in het bos of op locatie. "We blijven dit doen en willen ook jou voor deze mooie vereniging enthousiast maken. Ervaren trainers, maar ook de leden, helpen je op weg. Een goed loopvermogen vormt trouwens de basis voor vele sporten.

We realiseren ons dat sporten op een tijdstip dat het jou uitkomt ook een voordeel is. Maar we bieden voor al onze activiteiten diverse wekelijkse trainingen. Daar is voor jou en eventueel een maatje vast een geschikt moment bij. Vul het contactformulier op de website www.loopgroephuissen.nl in en je ontvangt telefonisch advies op maat.

Wat de viering van ons 35-jarig bestaan betreft: als de covidregels dat toelaten, dan pakken we op zondag 3 oktober voor onze leden uit."