Filmhuis Doornenburg opent de deuren met prachtige film

Algemeen

DOORNENBURG - Het is alweer anderhalf jaar geleden dat het bestuur van het Ontmoetingscentrum Doornenburg samen met de Bibliotheek Gelderland Zuid een groep enthousiaste filmliefhebbers vroeg om regelmatige publieke filmvertoningen in Doornenburg te gaan verzorgen. ‘Filmhuis Doornenburg’ werd geboren.

In het Ontmoetingscentrum werd een zaal ingericht en speciale apparatuur voor beeld en geluid werd aangeschaft. De opzet is om in een huiselijke sfeer in eigen dorp met een hapje en drankje in een niet zo grote zaal met max. 30 personen samen naar een kwaliteitsfilm te kijken. Daarna is -voor wie dat wil- nog ruim gelegenheid om na te praten in de bar van het Ontmoetingscentrum  Net voor de start kwam het coronavirus roet in het eten gooien, maar nu kunnen we gelukkig uiteindelijk van start gaan met  Filmhuis Doornenburg.

Als eerste film is gekozen voor een indrukwekkende en boeiende film: ‘The Wife’. Datum: 29 oktober, aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop aan de bar van het Ontmoetingscentrum. Entree kost inclusief koffie of thee zes euro en voor leden van de bibliotheek OBGZ vijf euro.

In verband met de coronaregels van de overheid voor de culturele sector is voor toegang tot de zaal een corona-QR-code vereist.