Het eerste fysieke mama's café Lingewaard was een groot succes, nu volgt de tweede bijeenkomst. (foto: Runak Sharaf)
Het eerste fysieke mama's café Lingewaard was een groot succes, nu volgt de tweede bijeenkomst. (foto: Runak Sharaf) Foto: Runak Sharaf

Week vol leuke en nuttige activiteiten voor ouders en opvoeders

Algemeen

LINGEWAARD - Van 4 - 10 oktober is de Week van de Opvoeding met het thema ‘Vertel eens…’. Gezinsondersteuning Lingewaard heeft daarom een aantal leuke bijeenkomsten/ activiteiten georganiseerd. Want opvoeden gaat niet altijd vanzelf en het kan heel verfrissend en herkenbaar zijn als je je ervaringen hiermee kan delen!

Wat dacht je van een (St)Liefoudercafé: een ontmoetingsavond speciaal voor stiefouders. ‘Vertel eens…’. Wat maakt het leuk en wat maakt het soms lastig? Bemmel: sportcentrum in De Kooi- 4 oktober 20.00- 21.30 uur.

Daarnaast vindt er een luchtige avond plaats voor ouders van kinderen met autisme. Autisme en humor, dat gaat prima samen. Een gezellige en herkenbare avond. Bemmel: De Tabakschuur- 5 oktober 20.00-21.30 uur.

En voor de tweede keer een leuke fysieke bijeenkomst van het Mama’s café Lingewaard. Een gezellige en lekkere ochtend met vogeltje Coco. Voor moeders én kinderen tot 4 jaar. Bemmel: De Tabakschuur- 6 oktober 9.30-11.00 uur.

Ouders van pubers mogen we uiteraard ook niet vergeten in deze week, bij de activiteit ‘Puber in huis’: roken alcohol, drugs, gamen, angsten en gedrag. De uitdagingen! “Vertel eens…”….Wat is soms moeilijk en hoe hou je het gezellig? Bemmel: De Tabakschuur- 7 oktober 20.00-21.30 uur.

Meld je gauw aan via gezinsondersteuning@swlingewaard.nl en doe dit vóór 30 september. 

Gezinsondersteuning Lingewaard is een samenwerkingsverband van Stichting Welzijn Lingewaard, Buurtgezinnen, Santé Partners, GGD Gelderland Midden en Gemeente Lingewaard.