Afbeelding
Foto:

Lancering thriller nieuwste thriller van Marelle Boersma bij Bruna in Huissen

HUISSEN - Het Moezelmeisje is de vijfde thriller uit haar populaire Vertrekthriller-serie, die gebaseerd is op de tv-serie 'Ik vertrek'. Marelle laat zich hierbij inspireren door de ervaringen die ze zelf heeft opgedaan tijdens haar vertrek naar het buitenland.


'Onder elke grote droom schuilt vaak een harde werkelijkheid', zegt Marelle als ze vertelt over haar droom om samen met Jan een nieuw bestaan op te bouwen in Portugal. 'Pas toen ik alle tegenslagen op een rijtje zette, besefte ik dat ik er een thrillerserie van kon maken.' Na tien eerdere succesvolle thrillers over misstanden in Nederland, gooide Marelle ook bij het schrijven het roer om en zo verscheen 'Enkele reis naar de Algarve'.


Bij elk boek schrijft Marelle over steeds een andere reden om Nederland te verlaten. Zo handelt 'Chateau de Provence' over het verbouwen van een kasteel, 'Ciao Sicilia' is meer gebaseerd op een vlucht uit Nederland, en in 'Terug naar Cornwall' gaat de hoofdpersoon Jill op zoek naar haar roots. 


Het Moezelmeisje speelt zich af in het gezellige wijnstadje Cochem dat omringd wordt door de steilste wijngaarden van Europa. 'Een heerlijke locatie voor een thrillerauteur', lacht Marelle. In het verhaal vertrekt Emma naar Duitsland om bij het wijnbedrijf van haar vader en broer een alcoholvrije Moezelwijn te ontwikkelen. De lezer ontdekt vrij snel dat Emma vooral op zoek is naar antwoorden uit haar verleden. Of ze die antwoorden gaat krijgen, is maar zeer de vraag.

Het Moezelmeisje is op 22 september verschenen bij uitgeverij De Crime Compagnie. Op 8 oktober is Marelle terug uit het buitenland om haar nieuwste thriller bij Bruna Huissen feestelijk te presenteren. Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 15:30 uur om samen te proosten op deze lancering.