Voorblad Huissense kalender. (foto: Gilden Huissen)
Voorblad Huissense kalender. (foto: Gilden Huissen) Foto: gilden Huissen

De Huessense kalender is er weer!

HUISSEN - Na een jaar niet te zijn verschenen is de traditie van de Huissense kalender 2022 weer opgepakt. Door alle maatregelen in verband met de corona ging er veel niet door, ook de Huissense dag niet. 


Traditiegetrouw is dat de dag voor de presentatie van de kalender. Maar dit jaar zijn de makers er weer in geslaagd om een Huissense kalender te maken voor 2022. Met prachtige afbeeldingen van  Huissen in al zijn vormen. En de kalender heeft een geheel nieuwe lay out gekregen. Oude foto’s ingekleurd, met een fantastisch resultaat. 

De Huissense evenementen en Gilden bijeenkomsten zijn vermeld en er is nog voldoende ruimte vrijgehouden voor eigen notities. De kalender is een mooi cadeau voor iedereen die woont in Huissen en daarbuiten. Bovendien steunt u hiermee de Huissense Gilden.

De kalender is niet meer weg te denken uit de Huissense huiskamers. De kosten voor de kalender bedragen zes euro. De verkoopadressen van de kalender zijn: Drankenhandel Degen, Zandsedwarsstraat 13, Primera, Brink 6, Kapper Hendriksen, Van Wijkstraat 21, Foto Van Eimeren, Langestraat 8, Historische Kring Huessen, Hof van Hessen, Vierakkerstraat 39. (www.gildenhuissen.nl).