Kerstmarkt Bemmel

BEMMEL - Zondag 12 december vindt in het centrum van Bemmel weer een traditionele kerstmarkt plaats. Afgelopen jaar kon dit helaas niet doorgaan, maar dit jaar gaan we er een dubbel zo mooi en gezellige kerstmarkt van maken. Afhankelijk van welke maatregelen er gelden, zal de kerstmarkt een andere opzet hebben dan voorafgaande jaren. Maar desalniettemin nog steeds genoeg te zien en te doen voor zowel jong als oud. 


Op het marktplein zullen er kramen staan met zoveel mogelijk kerst-gerelateerde producten en er wordt gezorgd voor muziek en activiteiten voor de kinderen. Natuurlijk zijn de winkels en horecagelegenheden deze dag ook geopend. Het evenement start om 11.00 en duurt tot 17.00 uur. 


"Het weekend van 11 & 12 december bent u welkom bij de zevende editie van ‘Kunst Kasteel Bemmel’. Het kasteel is van 11.00 – 17.00 uur opengesteld voor het publiek. Laat u verrassen door de verscheidenheid van de kunstwerken. Bij de samenstelling van deze expositie is geselecteerd op vakmanschap, creativiteit en uniciteit. Naast schilderijen, sieraden en fotografie vindt u bij ons beelden in diverse materialen en technieken: keramiek, hout, glas, brons en steen. Zaterdag 11 december opent burgemeester Nelly Kalfs de expositie om 15.00 uur met een welkomsttoespraak. Locatie: Kasteel De Kinkelenburg in Bemmel."

Zowel hobbyisten als handelaren kunnen zich voor deze kerstmarkt inschrijven via de website www.kerstmarktbemmel.nl of op www.beleefbemmel.nl/kerstmarkt. Daar staat alle informatie over de inschrijving. Houdt de website in de gaten voor actuele informatie over de kerstmarkt. 

De kerstmarkt Bemmel, terug van weggeweest. Een echte aanrader zowel voor deelnemers als bezoekers!