Tennisclub Bemmel deelnemer Rabo-actie

Algemeen

BEMMEL – Tennisclub Bemmel doet ook dit jaar mee aan de Rabo ClubSupportactie voor leden van Rabobank Maas en Waal-Oost Betuwe.

“Als tennisclub hebben we in de coronaperiode veel leden de ruimte kunnen bieden om te sporten. Dat zorgde voor een groei van het aantal leden waaronder de jeugd. De opbrengst van de Rabo ClubSupport willen we gebruiken voor het organiseren van activiteiten voor onze jeugd en verbetering van faciliteiten. Wij stimuleren de sociale rol die we als vereniging hebben, zeker ook bij de jeugd.” Daarom is uw stem op Tennisclub Bemmel belangrijk! Stemmen kan tussen 4 en 25 oktober.

Hoe kun je stemmen? Ieder Rabobanklid kan tussen 4 en 25 oktober stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Log in op de Rabo-app of de Rabo-website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klik je op Rabo ClubSupport. Daarna kun je stemmen.

Op deze manier is er geen aparte stemcode meer nodig. “Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Ben je nog geen lid maar wel klant, vraag dan het lidmaatschap gratis aan via de site van de Rabobank. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen Tennisclub Bemmel krijgt, hoe meer geld dit oplevert voor onze jeugd. Vraag ook familieleden en vrienden te stemmen op Tennisclub Bemmel!”