Herfstbingo en RaboClubSupport bij De Geintrappers

Algemeen

BEMMEL - De paasbingo is een van de populairste evenementen van carnavalsvereniging De Geintrappers. Altijd gezellig. Helaas gooide de coronapandemie verschillende keren roet in het eten. Daarom organiseert carnavalsvereniging De Geintrappers nu de herfstbingo. Doe een keer mee. Lid zijn is geen vereiste.

De bingo vindt plaats op vrijdag 22 oktober in zaal De Meierij van café De Roskam (Dorpsstraat 95, Bemmel). Er zijn weer mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een boodschappenpakket ter waarde van 150 euro, mede gesponsord door Jumbo Scheperkamp in Bemmel.

Aanvang: 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur). Het eerste kopje koffie/thee wordt aangeboden door café De Roskam (waar je niet kunt pinnen). Tip van de organisatie: ‘Kom op tijd, want vol is vol. Houdt u er rekening mee dat wij naar uw qr-code of een negatief testbewijs vragen. Daarbij is een geldige ID-kaart vereist.’

RaboClubSupport: stem mee
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent en waar je jezelf kunt zijn. Zo ook bij De Geintrappers. Met RaboClubSupport biedt de Rabobank onder andere financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Rabobank-leden bepalen welke club wat extra budget ontvangt. Kortom: elke stem is geld waard. Dit keer gaat de opbrengst naar de speciale carnavalszitting voor ouderen in de Gouden Appel en De Lingehof.

Tot 25 oktober kan er gestemd worden in de Rabo App of op www.rabobank.nl/clubsupport. Let op: De Geintrappers is op de website van de Rabobank te vinden bij de regio Maas en Waal - Oost Betuwe.