Thee Lasses en Janos Koolen. (foto: The Lasses)
Thee Lasses en Janos Koolen. (foto: The Lasses) Foto: The Lasses

The lasses en Janos Koolen in kasteel Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Zondag 10 oktober is er om 16.30 uur een concert met The Lasses, Parels voor de folk.

Sterke harmonieën, loepzuivere zang en ongedwongen stemgeluid maken The Lasses een veelgevraagd duo in de internationale folkscene: van Schotland tot Amerika tot Japan. Margot Merah en Sophie Janna touren met hun geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes de hele wereld over.

Door de bijzondere combinatie van hun stemmen en de mooie instrumentatie met bodhrán, gitaar en tenor ukulele blijf je luisteren. En met hun gevoelige liedjes, charmante podiumpresentatie en grappige verhalen weten The Lasses ieder publiek te raken. Centraal staat altijd de samenzang waarbij de stemmen elkaar perfect aanvullen en versterken.

Eind 2019 verscheen het vierde album ‘Undone’, dat werd gepresenteerd met een uitverkocht concert in het Amsterdamse Paradiso Noord. Ook waren Margot en Sophie te zien bij tv-programma Vrije Geluiden en stond het album op nummer 1 in de Euro-Americana Chart.

Margo en Sophie werken dit concert samen met snaren- en producer wizzkid Janos Koolen die ook hun prachtige laatste album Undone produceerde. Dat gaat heel bijzonder worden, dus support The Lasses en de kleine luisterpodia in deze heftige tijd, ga naar dit concert!

Tickets verkrijgbaar op website Kasteel Doornenburg/agenda. Voor concertbezoekers is het volgende verplicht: QR-code, (of papieren document van vaccinatie voor hen die geen smartphone hebben) of bewijs negatieve Covid test (niet meer dan 24 uur oud) of bewijs van genezen zijn van Covid.