Fietsenwinkel Leenders Bike Totaal.
Fietsenwinkel Leenders Bike Totaal. Foto:

Gendtse fietsenwinkel

Leenders Bike Totaal gaat door

GENDT - De fietsenwinkel ‘Leenders Bike Totaal’ in Gendt blijft bestaan. De bekende zaak aan de rotonde bij de Dorpstraat is al 65 jaar een begrip in de regio. 

Toen eigenaar Willy Leenders vorig jaar ziek werd, ontstond er onzekerheid over het voortbestaan van de familiezaak. Broer Robert, die al meer dan 30 jaar werkzaam was bij Willy, ving intussen alle lopende werkzaamheden op. Vanaf nu is hij nu ook officieel mede-eigenaar van de fietsenwinkel geworden. Robert Leenders geeft zo samen met Monique Leenders, de vrouw van Willy Leenders, de zaak toch een vervolg. Zij worden beiden de nieuwe eigenaar en de gezichten van ‘Leenders Bike Totaal’.

Familie zoekt nog hulp

Willy Leenders nam in 1988 de zaak over van vader Willie Leenders. Als gevolg van zijn ziekte moest Willy vorig jaar echter noodgedwongen stoppen. Nu zijn vrouw en broer de fietsenwinkel overnemen, blijft de zaak in de familie en kan de kwaliteit gewaarborgd blijven. Om even goed aan de stijgende huidige marktbehoefte te kunnen blijven voldoen, zijn Robert en Monique nog wel op zoek naar een fietsmonteur/verkoper als versterking. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@biketotaalleenders.nl.