Vivo winkel in Haalderen in de jaren '70. (foto: HKB)
Vivo winkel in Haalderen in de jaren '70. (foto: HKB) Foto:

Rabobank ClubSupport: Stem op HKB

LINGEWAARD - De Historische Kring Bemmel, Haalderen en Ressen houdt zich bezig met de geschiedenis van de kernen Bemmel, Haalderen en Ressen. 

Drie keer per jaar komt het Kringblad uit met veel historische items en herinneringen. Er worden lezingen georganiseerd over historisch interessante onderwerpen en excursies naar historisch interessante plekken. De Kring draait op vrijwilligers die zich allemaal inzetten om Bemmel, Haalderen en Ressen op de historische kaart te zetten.

Ook een historische kring gaat mee met de tijd. We zijn druk bezig met het digitaliseren van foto’s, voorwerpen en interessante informatie om te zorgen dat de geschiedenis wordt vastgelegd en er niets verloren gaat. 

Ook dit jaar doen we weer mee met Rabo Clubsupport, het initiatief van de Rabobank. Ieder lid van de Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe en omstreken mag stemmen op zijn of haar favoriete clubs. Dit kan van 2 tot 24 oktober. 

Steun de Historische Kring Bemmel, Haalderen en Ressen! Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen de HKB krijgt, hoe meer geld dit oplevert en hoe meer geschiedenis kan worden vastgelegd. Je ontvangt van de Rabobank tijdig bericht met uitleg over de stemprocedure. "Geef uw stem aan de HKB. Want wat vandaag gebeurt, is morgen geschiedenis."