Herman Demont nieuwe voorzitter WSV Nooit te ver.
Herman Demont nieuwe voorzitter WSV Nooit te ver. Foto:

Nooit te Ver aan de wandel

HUISSEN - In de algemene ledenvergadering van De Huissense Wandelsportvereniging 'Nooit Te Ver' is besloten de draad weer op te pakken. Tijdens deze vergadering waarin onder meer Herman Demont tot nieuwe voorzitter is gekozen, is tevens besloten om voor 2022 een nieuw activiteitenplan op te stellen. 

Er bestaat weer het voornemen om een avondvierdaagse te organiseren.die waarschijnlijk zal worden gehouden van 31 mei tot en met 4 juni. Ook zal gewerkt worden aan het opstellen van nieuwe statuten die in het kader van de Wet bestuur en toezicht (die vanaf 1 juli 2021 geldt) voor alle verenigingen wordt verlangd. Deze nieuwe wet voorziet in maatregelen om de kwaliteit van bestuur en toezicht bij verenigingen te verbeteren. 

Maar eerst gaat binnenkort weer deelgenomen worden aan georganiseerde wandeltochten. De eerste tocht staat gepland op zondag 17 oktober en vindt plaats in Oeffelt. Er kan weer deelgenomen worden aan tochten van verschillende afstanden, 20, 15, 10 en 5 km. Vanuit Huissen wordt om half 10 per bus vertrokken. Voor potentiĆ«le nieuwe leden is er de mogelijkheid om eenmaal ter kennismaking deel te nemen aan een dergelijke tocht. 

Aanmelding dient te geschieden bij Theo Knuiman, Churchillstraat 19 in Huissen (theo.knuiman@tele2.nl). Voor de traditionele jaarlijkse klompenmars wordt nog een datum vastgesteld.