Olympia deelnemer

Rabo ClubSupport

LINGEWAARD - Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom organiseert de Rabobank elk jaar de Rabobank Clubkas Campagne, een initiatief om de lokale betrokkenheid op verschillende manieren te steunen en u kunt daar een rol in spelen. Hoe? Door een stem uit te brengen bij de Rabobank Clubkas Campagne op SV-Olympia!

Als lid beslis jij mee welke clubs dat steuntje in de rug verdienen. Sv Olympia zal het fantastisch vinden om u stem te krijgen zodat wij een nog betere gym kunnen aanbieden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om onder begeleiding te kunnen sporten en bewegen, van peuter tot volwassen. Daarvoor zijn soms extra uitgaven nodig, denk hierbij aan materialen, jaarafsluiting, kermis, Sinterklaas en nog veel meer.

Steunt u ook Sv Olympia? Als u een bankrekening heeft bij de Rabobank, dan kan u lid worden van de Rabobank Clubkas Campagne. Je bent niet automatisch lid, het is volledig gratis en je zit nergens aan vast. Het enige dat je hoeft te doen, is je stem uit te brengen. U kan maximaal vijf stemmen naar keuze uitbrengen en wel van 4 tot 25 oktober. "Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag via onze mail info@sv-olympia.nl of stuur een berichtje via onze sociale kanalen."