BC Gendt ook

deelnemer Rabo ClubSupport

GENDT - Rabo ClubSupport start weer! Stem als Rabobank lid vanaf 4 - 25 oktober op ons voor een financiƫle bijdrage om ons doel te bereiken. Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn.

Badmintonclub Gendt is een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan! Je kunt bij ons badminton spelen en trainen als recreant of wedstrijdspeler. We spelen elke woensdagavond vanaf 19.30 - 22.30 uur in sporthal Walburgen in Gendt. Op www.bcgendt.nl vind je alle informatie over de club.

Wij vallen voor de Rabobank onder regio Maas en Waal - Oost Betuwe. (https://www.rabobank.nl/.../club-overzicht/clubdetail.)

We willen graag tijd, ruimte en training creƫren voor nieuwe jeugdleden, nieuwe seniorenleden aantrekken als ook zorgen voor een aantrekkelijke club voor bestaande leden en het kunnen blijven aanbieden van training voor zowel competitiespelers als recreanten en het organiseren van leuke evenementen en zorgen voor nieuwe materialen.