Jong Sebastianus Gendt met Rick Vermeulen van Team Dylan Haegens. (foto: Corrienne Huisman)
Jong Sebastianus Gendt met Rick Vermeulen van Team Dylan Haegens. (foto: Corrienne Huisman) Foto: Corrienne Huisman

Jong Sebastianus Gendt

leert Lingewaardse jeugd spelen

GENDT - Bij Jong Sebastianus Gendt kan de Lingewaardse jeugd die een instrument wilt leren spelen weer kiezen uit een aantal instrumenten. September is voor Sebastianus de maand dat de oudste jeugdleden die 16 jaar geworden zijn, overvliegen naar de het volwassen korps.

Daardoor is er weer ruimte vrij voor nieuwe jeugdleden tussen de 6 en 16 jaar om toe te treden bij het 30 leden tellende jeugdkorps Jong Sebastianus. "Ga samen met een muziekleraar ontdekken welk instrument jou past. We hebben plek bij het slagwerk, de trompetten, baritons en trombones. Kom gerust vrijblijvend eens kijken en luisteren op een repetitie avond, elke donderdag vanaf 18.30uur bij Providentia.  Heb je een leuk instrument gevonden? Dan kan de pret beginnen. Je krijgt een goede muziekopleiding waar je je leven lang plezier van hebt. En het aller leukste is dat je een grote groep muziekvrienden krijgt waar je samen mee op pad gaat naar festivals, parades, pretparken en vele andere leuke activiteiten."   

"Een instrument niets voor jou? Met een vlag van de jeugdvendeliers kun je ontdekken hoe lenig je bent en op muziek te gekke moves maken. Kom dan kijken op maandagavond tussen 19:00 en 19:30 uur bij de sporthal tussen de basisscholen komen kijken. Probeer een paar slagen uit en kijk of het jouw ding is. Aanmelden via Sjors Creatief/Sportief kan binnenkort ook weer. Vraag vrijblijvend meer info en mail naar opleiding@sebastianus.nl of check www.sebastianus.nl."