Stemmen op Sasa

ANGEREN - De Sasa is in Angeren actief met het wekelijks organiseren van activiteiten voor senioren om ze fit en vrolijk te houden. Bestuur en vrijwilligers zijn druk met het realiseren hiervan. 

Zo kunnen ouderen actief bewegen en meedoen met gym, yoga en Tai chi tao. De liefhebber van een spelsport kan koersbal spelen of Dynamic tennissen. Om ook je geest fit te houden is bridgen, jokeren of klaverjassen fijn om te doen. Door het jaar heen worden middagen georganiseerd om te informeren, elkaar te ontmoeten en gezellig  samen te zijn. Na de saaie coronaperiode is dat extra leuk.

"De deelnemers van de Sasa kennen dit al. Om ook anderen te laten kennismaken met deze verschillende activiteiten willen we een zogeheten 'beweegmiddag' houden in Het Dorpshuis. Daar laten docenten en ouderen, die hier al aan meedoen zien aan geïnteresseerden wat ze doen en hoe ze dat doen.

Om deze beweegmiddag mogelijk te maken wil de Sasa de RaboclubSupport bijdrage gebruiken. U kunt daarbij helpen door te stemmen. Bent u lid van de Rabobank dan kunt u tot 25 oktober maximaal twee stemmen uitbrengen op de Sasa. Stemmen gaat via de Rabo App. Bent u nog geen lid, meldt u dan gratis aan via de Rabo App of via Rabo online bankieren."