Bevelanders in actie tijdens Huissens carnaval
Bevelanders in actie tijdens Huissens carnaval Foto: Bevelander Muzikanten

De Bevelanders deelnemer Rabo Clubsupport

HUISSEN - Blaaskapel De Bevelander Muzikanten uit Huissen bestaat 50 jaar. In al die 50 jaren heeft de blaaskapel in Huissen en omgeving aan veel evenementen muzikaal meegewerkt.

Heeft u daar waardering voor en wilt u deze blaaskapel financieel steunen dan kan dat met de actie Rabo Clubsupport. Hoe? Heeft u een betaalrekening bij de Rabobank?  Dan kunt u tussen 4 en 25 oktober uw stem uitbrengen op de Bevelander Muzikanten uit Huissen. De opbrengst van deze actie wordt onder meer besteed aan clubactiviteiten die – naar wij hopen – het komende jaar weer kunnen,  zoals het organiseren van concerten en het opluisteren van het carnaval.

Door Corona zijn er 19 maanden lang geen optredens geweest, en dus ook geen inkomsten ontvangen, terwijl de reguliere kosten wel doorgingen. Het is dan ook logisch dat uw stem op de blaaskapel extra nodig is. 

Bent u geen lid van de Rabobank maar u wilt toch deze blaaskapel financieel steunen, dan kunt u dat melden via email tinyenfrank@gmail.com en dan zal er vervolgens met u contact worden opgenomen over hoe u dat kunt doen.

Ook als u lid wilt worden van de Bevelander Fanclub, waarvan 235 personen lid zijn, kunt u dat via hetzelfde emailadres kenbaar maken.