Afbeelding
Foto:

Twice is Nice viert

veertien jaar met korting!

HUISSEN - "Twice is Nice alweer veertien jaar in Huissen, wij kunnen ons de eerste weken nog goed herinneren. Hoe het was, hoe gaat het lopen, wat vinden de mensen van de winkel de opstelling, kwaliteit van de spullen?"

"De eerste twee jaar zijn we begonnen met opruimen en het her inrichten, stapje voor stapje. Dit was een hels karwei. Maar de eerste complimenten kwamen al snel, nette winkel, mooi gesorteerd overzichtelijk. Deze woorden gaven ons nog meer power om verder te gaan en de uitstraling te geven hoe het er momenteel uitziet.

In de veertien jaar hebben we ook veel spullen gekregen van klanten die we als decoratie tentoongesteld hebben. Alles boven de twee meter is niet te koop. Deze spullen geven veel herkenning bij de klanten. 'Deze radio of brommer hebben mijn ouders vroeger ook gehad', is een uitspraak die wij veel te horen krijgen."

"Veertien jaar is een hele tijd en dat willen we samen met u vieren met een korting van 25 procent vanaf dinsdag 12 - zaterdag 16 oktober. Heeft u nog nette spullen over? En nog te goed om weg te gooien? Breng ze gerust bij ons, voor de grotere huisraad hebben we de gratis ophaalservice.

Wij verzorgen ook zorgvuldige en professionele woningontruimingen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij ieder soort woning snel, professioneel en discreet leeghalen. Twice is Nice levert alles bezemschoon en conform uw wensen op.

Heeft u vragen kunt u ons bereiken op 026-3275579 of kijk op www.twiceisnice.nl Of volg ons op Facebook. Wij zijn geopend van maandag - vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur."

Twice is Nice Kringloop, Nijverheidsstraat 33C (steegje in tussen Floor-factory en Praxis), Huissen.