Repetitie in het Stedium. (foto: Cor Neijenhuis)
Repetitie in het Stedium. (foto: Cor Neijenhuis) Foto: Cor Neijenhuis

Stedelijke Muziekvereniging Huissen én Rabo ClubSupport

HUISSEN - De Stedelijke Muziekvereniging Huissen bestaat sinds 1986 en is ondergebracht onder de vlag van de Stichting Bevordering Stedelijke Muziekvereniging Huissen.

De vereniging bestaat uit een harmonie; een slagwerkensemble en een afdeling lessen. De vereniging maakt gebruik van een gebouw van de stichting: muziekgebouw Het Stedium aan de Muntstraat in Huissen. Dat gebouw wordt intensief gebruikt voor repetities van het harmonie orkest; het slagwerk ensemble; voor lessen, maar ook door diverse andere verenigingen.

Een intensief gebruik over vele jaren van instrumenten en materialen door orkest; slagwerkensemble en leerlingen laat zijn sporen na. "Ons doel is dan ook: Aanschaf en vervanging van instrumenten en materialen voor gebruik door orkest; slagwerkensemble en leerlingen. Verder zouden we ook graag een defibrillator willen aanschaffen voor in het gebouw. Steun ons doel en geef twee stemmen van de Rabo Clubsupport-actie aan de Stedelijke Muziekvereniging Huissen! Dat kan als je lid van de Rabobank bent tussen 4 en 25 oktober via: www.rabo-clubsupport.nl."