Spelers controle voor aanvang Tweestroom MC1 - Gemini MC2. (foto: Jos Aarntzen)
Spelers controle voor aanvang Tweestroom MC1 - Gemini MC2. (foto: Jos Aarntzen) Foto: Jos Aarntzen

Tweestroom actief

in competitie en activiteiten!

GENDT - Het is even wennen maar bij Tweestroom staan alle antennes weer uit. In de competitie pakten Dames 1 een zwaar bevochten 3-2 winst bij Atalanta D1 in Horssen. Liefst 2x overleefden onze dames setpoints van de tegenstander. 

Dames 2 verloor in Winssen met 4-0 van koploper Weekenders D1. Geheel kansloos had het niet hoeven zijn als set 3 (24-26) gewonnen was. Dames 3 is de competitie uitstekend gestart met een 4-0 overwinning op Switch’87 D4. Na een wat stroeve 1e set kwam het wedstrijdritme terug en rolden de overige drie sets probleemloos naar binnen.

Bij de aspiranten zagen we Meisjes A1 het opnemen tegen Pegasus A1. Zonder echt een kans te maken verloren onze dames met 4-0 maar de 25-19 in de 4e set liet zien dat er tot het laatste punt geknokt werd. Meisjes C1 mochten het thuis opnemen tegen Gemini C2. De tegenstander was iets verder in het leerproces en feller aan het net. Er werden in het begin veel opslag punten gescoord. Maar in het 2e gedeelte gingen beide teams meer volleyballen en werden er veel punten uit leuke rally's gescoord. Gemini won met 4-0 maar belangrijker, beide teams hebben weer veel spelervaring opgedaan.

SpeculaasPop actie

Het kan weer dus organiseren wij dit jaar op 20 november onze SpeculaasPoppen actie. Dit gaan we zoveel als mogelijk aan de deur doen. Maar missen hoeft u niets want u kunt op onze website www.tweestroomsv.nl  de poppen ook bestellen welke dan in het weekend van de 20e november bij u worden bezorgd. “Dus lekker genieten geeft ons een steuntje in de rug!”

Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.tweestroomsv.nl.