Afbeelding
Foto:

Kinderspaarweken bij

Obdam Financieel Advies in Bemmel

BEMMEL - Het is nu extra leuk om kennis te maken met RegioBank van Obdam Financieel Advies in Bemmel. Het zijn de Kinderspaarweken. 

Sparen is belangrijk en leuk, maar volhouden is best een uitdaging. En daarom belonen we onze jeugdige klantjes tijdens de Kinderspaarweken voor het goede sparen. Ook kinderen, die in deze weken een rekening openen krijgen een leuke verrassing. 

"Als bank voor de hele familie is RegioBank er ook voor uw kind en bieden wij het ontzorgpakket aan bestaande uit het bekende Zilvervloot Sparen en JongWijs. Met Zilvervloot Sparen spaart u een mooi startkapitaal voor uw kind bij elkaar. Tot 1 november geldt de huidige bonusrente van 1% over het volledige spaarjaar. Maximaal tien jaar lang. JongWijs is voor uw kind zelf om stap voor stap te leren omgaan met geld; een eigen betaal- en spaarrekening en ieder jaar post met tips en leuke weetjes op de verjaardag."

"U kunt er ook voor kiezen deze rekeningen los te openen. U bent samen met uw kind(eren) van harte welkom op ons kantoor aan de Klappenburgstraat 1a te Bemmel om het spaargeld te storten of een rekening te openen. Een leuk uitje voor de herfstvakantie! Belt u ons eerst even om een afspraak te maken 0481 464855."