De drie supermarktmanagers mèt Mr. Monopoly voor de Albert Heijn in Huissen.
De drie supermarktmanagers mèt Mr. Monopoly voor de Albert Heijn in Huissen. Foto:

Ook Mr. Monopoly gezien in Lingewaard?

LINGEWAARD – Afgelopen donderdag werd in Lingewaard op diverse plaatsen de wereldberoemde Mister Monopoly gesignaleerd. En hij kwam niet zomaar: hij kwam om zijn bordspel te promoten. Niet (alleen) voor het wereldberoemde Monopoly, ook voor de drie speciale edities in Lingewaard, speciaal vervaardigd voor de Albert Heijn-klanten!

Er komen nog voor de feestdagen drie bijzondere uitgaven van het Monopolyspel, met respectievelijk straten en foto’s uit Huissen en Angeren, uit Bemmel en Haalderen én een uit Gendt en Doornenburg. In een gelimiteerde oplage zullen de spellen worden uitgebracht en via een spaaractie van Albert Heijn kunnen ze met een flinke korting worden verkregen. Voor velen zal het een prachtig collectors item zijn. 

Het bordspel is echter nog niet compleet, er is nog discussie over enkele straten, of ze er wel of niet in moeten. Daarom wordt via social media binnenkort de hulp van de inwoners ingeroepen. Om te bepalen welke de laatste straten zijn, die in het spel vertegenwoordigd moeten worden.

De actie loopt van 18 oktober tot en met 5 december. bij besteding van tien euro ontvangt de klant een zegel. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvangt men twintig euro korting op het Monopoly Bemmel en Haalderen, of Monopoly Huissen en Angeren, of Monopoly Gendt en Doornenburg.

Volle kaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zondag 5 december. Bij inlevering van de volle spaarkaart krijgt men een voucher, dat garandeert de levering van het spel. Echter: er zijn evenveel vouchers als er spellen zijn. En op is op!

“Deze actie is goed voor de klantenbinding, is onderscheidend en toont tevens de lokale betrokkenheid van de Albert Heijn-supermarkten in Lingewaard”, aldus de managers van Albert Heijn.