Thea en Simone van Shop Huisman.
Thea en Simone van Shop Huisman. Foto:

Dit laatste weekend: alles voor de helft van de helft!

Shop Huisman verder op de zakelijke markt

en geeft advies thuis bij particulier

LINGEWAARD – Shop Huisman sluit na ruim 40 jaar haar winkeldeuren. Vanaf nu kunnen bedrijven een beroep doen op Shop Huisman voor het onderhouden en leveren van planten op hydrocultuur. Waarna Thea en Simone vrijblijvend hun zakelijke klanten adviseren, hetgeen ook geldt voor particulieren, uitsluiten bij de klant aan huis. Daarom was er de afgelopen weken een totale uitverkoop in de winkel. Komend weekend wordt het aller-, allerlaatste verkocht tegen de helft van de helft!

Na ruim veertig jaar stopt Thea met de planten- en potterieverkoop vanuit de winkel. Ze gaat het wat rustiger aandoen. Maar blijft actief in het op afspraak geven van advies, samen met haar rechterhand Simone. Daarom wordt de winkel aan de Salvia gesloten. “De bestaande klanten, veelal bedrijven kunnen blijven rekenen op het onderhoud en levering van het groen. Mochten particulieren belangstelling hebben voor de hydrocultuur kunnen ook zij van ons advies gebruik maken en komen wij geheel vrijblijvend op locatie. Vragen, afspraak plannen of advies graag via de email (info@shophuisman.nl).”

Komend weekend is het echt het aller-, allerlaatste weekend, dat Shop Huisman geopend is. Geopend op vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Alles moet weg en dat betekent: planten en potterie tegen absurd lage prijzen. “Alles tegen de helft van de helft!”

Shop Huisman, Salvia 2, Bemmel; info@shophuisman.nl.