Afbeelding
Foto:

Mitra Bemmel bestaat 1 jaar!

BEMMEL - Voor Mitra drankenspeciaalzaak Sjoerd Neijenhuis is het op vrijdag 22 oktober een gedenkwaardige dag. Het is dan precies één jaar geleden dat de slijterij in Bemmel is geopend en dit wordt dan ook grootst gevierd! 

Om alle klanten te bedanken voor de leuke reacties en bemoedigende woorden van het afgelopen jaar krijgt iedereen die op de 22e langskomt voor een aankoop boven de 25 euro een gratis fles van Sjoerds favoriete wijn mee ter waarde van 8,99 euro!

Het was een geweldig jaar maar ook een bewogen jaar met alle onzekerheden omtrent covid. Echter is alles eigenlijk boven verwachting verlopen en Sjoerd heeft een goede basis weten te leggen om nog vele jaren in Bemmel te blijven. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder alle klanten uit Bemmel en omstreken, dus Sjoerd wil een ieder hier nogmaals hartelijk voor bedanken.

Zoals sommige misschien al wel gemerkt hebben is er ook een nieuw gezicht achter de kassa verschenen. Zijn vrouw Moniek Neijenhuis is ingestapt en zal voor vast op de maandag en dinsdag de honneurs waarnemen. Samen zullen zij de slijterij gaan runnen en er alles aan doen om de klant de allerbeste service te bieden. Vanaf 1 januari 2022 zal de naam van de winkel dan ook veranderen naar Mitra drankenspeciaalzaak Sjoerd & Moniek.

'Graag verwelkomen wij iedereen op deze feestelijk dag vrijdag 22 oktober. We zijn geopend van 09.30 tot 20.00 uur. Tot dan!"