Van links naar rechts: vrouw van Ronnie, Ronnie, Peggy, Elly, Wouter, Lennard en Marian. (foto: Jochem Reulink)
Van links naar rechts: vrouw van Ronnie, Ronnie, Peggy, Elly, Wouter, Lennard en Marian. (foto: Jochem Reulink) Foto: Jochem Reulink

Bavodag 2021 in ander jasje,

maar wel geslaagd!

ANGEREN - In aangepaste vorm is op 3 oktober in het dorpshuis Bavodag gevierd. "Traditioneel een dag waarop wij het schuttersseizoen afsluiten met een rondgang en een kerkdienst, een lunch en de huldigingen van de jubilarissen van het afgelopen jaar. Een rondgang zat er door het slechte weer helaas niet in."

Aangekomen in het dorpshuis werd er een stukje muziek opgenomen voor het Koningspaar Hans & Antoinette, die door privéomstandigheden niet aanwezig konden zijn en werd er ook voor schutter Gijs een stukje muziek opgenomen. Gijs werd gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap, maar kon ook door privéomstandigheden niet aanwezig zijn.

De aanwezige jubilarissen zijn ter plaatse door de voorzitter in het zonnetje gezet en de niet-aanwezige jubilarissen zullen op een later moment alsnog hun speld met de bos bloemen overhandigd krijgen namens de vereniging. "De volgende jubilarissen hebben wij gehuldigd: Het jaar 2020: Wouter 12,5 jaar lid, Lennard 12,5 jaar lid, Peggy 12,5 jaar lid, Marian 12,5 jaar lid, Ronnie 25 jaar lid, Harry 25 jaar lid, Gijs 25 jaar lid, Gijs 50 jaar lid. Het jaar 2021: Geert 25 jaar lid, Elly 25 jaar lid, Wim 40 jaar lid (In verband met de AVG-wetgeving benoemen wij alleen de voornamen van de jubilarissen).

Na de huldigingen hebben wij nog kunnen genieten van een overheerlijke lunch. Volgend jaar hopen wij iedereen weer te mogen begroeten in een normale setting zoals jullie van ons gewend zijn!"