De Tweestroom 'clash' - JB1 versus JB2. (foto: Jos Aarntzen)
De Tweestroom 'clash' - JB1 versus JB2. (foto: Jos Aarntzen) Foto: Jos Aarntzen

Wisselende resultaten voor Tweestroom

GENDT -  Een competitieronde met vele gezichten. Dames 1 speelde thuis tegen VoCASA een kansloze partij (0-4). Het lukte onze dames niet op het niveau van hun eerdere wedstrijden te komen. 

Dames 2 wonnen hun partij tegen Isala’77 D2 met 4-0 zonder in extremes te hoeven gaan. Het spektakelstuk was de strijd die Dames 4 tegen Trivos D9 voerde. Na de eerste set gewonnen te hebben ontbrandde de strijd maar wisten onze dames met 2x een 27-25 setwinst de overwinning, met af en toe tover punten, keurig binnen te halen (3-1). Heren 1 lukte het na 26-24 verlies in set 4 net niet om tegen Trivos H4 een punt uit Wijchen mee te nemen. Dames 3 pakten in de uitwedstrijd tegen Heyendaal D11 een keurige 3-1 overwinning en kennen met twee keer winst een prima seizoensstart.

Jeugd

Bij de aspiranten mochten Meisjes A1 het thuis voor de tweede keer opnemen tegen Set Up ‘69. Ook nu was de opponent nog een maatje te groot en kwamen onze dames niet onder de opslagdruk uit (0-4). In de Tweestroom 'clash' Jongens B1 versus Jongens B2 maakte de JB1, in hun klasse koploper, geen fout en wonnen de partij met 4-0. Midweeks speelde onze JB1 ook nog een uitwedstrijd tegen Switch ‘87, die gewonnen werd met 3-1. Meisjes C1 hebben hun eerste winstpartij binnen. Uit tegen AETOS MC2 stroopten onze dames bij een 2-0 achterstand de mouwen op en wonnen knap met 2-3 de wedstrijd.

Onze Mini’s N6 en N4 hebben het tweede toernooi ook gespeeld. De beleving is er wel maar veel punten willen nog niet komen. Tweestroom N4 wist een puntje voor de stand mee te pikken. Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.tweestroomsv.nl.