Afbeelding
Foto:

Nieuwe vakspecialisten bij Hair-Crew

HUISSEN - Bij het team van Hair-Crew zijn er twee nieuwe vakspecialisten bijgekomen.

Suzanne is 32 jaar en komt uit Westervoort, ze heeft veel ervaring als haarstylist en ze heeft bijeen kapsalon in Velp gewerkt. Haar specialisme is het maken van mooie Bayalages en ze is erg bedreven in diverse kleurtechnieken. Maar natuurlijk heeft ze ook een grote passie voor knippen. Adviseren en kijken wat de klant graag wil, daar is Suzanne goed in. Na een goed advies gesprek met de klant maakt ze de mooiste versie van de klant. Maak een afspraak voor november bij Suzanne en ontvang een leuke gratis Goodiebag! 

Verder verwelkomen we ook Joyce in ons team. Joyce is 37 jaar en ze heeft geruime tijd een eigen kapsalon gehad in Bemmel. Na dit jaren te hebben gedaan wil Joyce 'gewoon' haar passie uitvoeren zonder de benodigde zakelijke kanten erbij. En dat wilde ze graag bij Hair-Crew doen. Ze heeft de kleurspecialisten opleiding gedaan bij het Spectrum van Schwarzkopf. Het Spectrum is een groep van kappers die een speciale kleur opleiding hebben gedaan. Dus van het kleuren van haren weet Joyce alles. Ook keratinebehandelingen en extensions is haar toevertrouwd. Maak een afspraak voor november bij Joyce en ontvang een leuke gratis Goodiebag! 

Twee leuke, ervaren en gepassioneerde haarstylisten bij ons leuke jonge team, nu is team Hair-Crew compleet. Bent u klaar voor een nieuwe coupe en look? Bij iedere behandeling is het wassen, inclusief een ontspannende hoofdhuid massage, inbegrepen. Je bent er als klant even helemaal uit. 

Wij werken volgens de RIVM opgestelde richtlijnen. Wij doen er alles aan om zo veilig mogelijk ons mooie vak uit te kunnen voeren. Ook nieuwsgierig geworden naar het team van Hair-Crew? We zien u graag een keer in onze salon. Elke nieuwe klant krijgt 25 procent welkomstkorting. Maak wel graag een afspraak. On-line 24/7 via www.hair-crew.nl of Telefonisch op 026 3250325.

Stay save with positive vibesTeam Hair-Crew Huissen // Brink 2 // Huissen.