Afbeelding
Foto:

Goudsmid Leontine van Huet viert 30-jarig jubileum

BEMMEL - "Op 31 oktober 1991 opende ik de deuren van mijn goudsmederij aan de Dkn. Dr. Mulderstraat in het centrum van Bemmel. Dat is nu 30 jaar geleden alweer."

"Mijn vader tipte mij indertijd deze mooie plek, in de voorheen prachtige grote meubelzaak van van Roosmalen. Nog altijd is mij deze plek erg dierbaar, en mijn klantenkring is in al die jaren flink uitgebreid tot ver buiten de provincie. In 1991 was er nauwelijks sprake van computergebruik, laat staan internet. Al deze ontwikkelingen zijn de revue gepasseerd en ik heb daar dankbaar gebruik van gemaakt.

Op Facebook deel ik al jaren veel foto's van sieraden met een verhaal. Het ontwerpen gaat bij ons nog wel altijd met gewoon potlood en papier en een gummetje. Ik voel ook veel dankbaarheid voor al die fijne mensen die de weg hebben weten te vinden naar mijn atelier om hun sieraden waaraan veel herinneringen zitten, door mij te laten aanpassen. De vaak droevige maar ook blijde tafelgesprekken in de winkel motiveren me steeds opnieuw. Ik mag veel sieraden maken met de vingerprint of as van een overledene. Hiervan zijn verschillende voorbeelden te zien op mijn webshop www.webshopleontinevanhuet.nl onder Gedenksieraden.

Ik wil u dan ook heel erg bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen, en ik hoop dat ik nog veel jaren mijn sieraden mag maken voor u. Om het extra feestelijk te maken voor u, geef ik op deze dag 30 oktober 2021, op de 2e aankoop 30% korting (let wel, op het laagst geprijsde artikel -30% korting). Deze aanbieding geldt enkel voor sieraden en horloges, niet op reparaties of opdrachten."

U bent van harte uitgenodigd op 30 oktober van 10.00 tot 17.00 uur om dit samen met ons te vieren.

Goudsmid Leontine van Huet, Dkn. Dr. Mulderstraat 2, Bemmel, 0481 465303.