Foto: Bart Marttin, Anoeska en hun zoontje James in de Primera.
Foto: Bart Marttin, Anoeska en hun zoontje James in de Primera. Foto:

Winkel in winkelcentrum Zilverkamp krijgt flinke facelift

Even naar Primera Huissen wordt nog leuker!

HUISSEN – Deze week is de Primera in winkelcentrum Zilverkamp sinds zaterdag 23 oktober gesloten. Want de winkel wordt flink verbouwd. De ruimte wordt groter; het assortiment wordt uitgebreid en... de service wordt nòg beter. Zaterdag 30 oktober is de feestelijke opening!

Met deze uitbreiding en modernisering van de winkel gaat de winkel helemaal aan de eisen van de tijd voldoen. Voor eigenaar Bart Marttin, die vorig jaar de Primera en Etos in winkelcentrum Zilverkamp van zijn vader Huub overnam, geeft op deze manier zijn ‘eigen draai’ aan de winkel. De winkel behoudt overigens alle assortimenten, die de winkelende klant al gewend was.

Het assortiment bij Primera Huissen is groot: van boeken, tijdschriften en wenskaarten tot aan wenskaarten, (mooi ingepakte) gifts en cadeau-artikelen. En niet te vergeten de enorme collectie cadeaukaarten. Daarnaast kantoorartikelen, telefoon-accessoires en originele cartridges. En... Primera Huissen is en blijft hét adres voor tabak, sigaren en (e-)sigaretten. Erg handig is dat de PostNL-balie is uitgebreid met een Geldmaat, zodat men zowel geld kan opnemen, als ook geld storten! En wat te denken van het laten maken van pasfoto’s? En van de Staatsloten en krasloten?

Bart en zijn partner Anoeska zijn trots op hun team van Primera. “We gaan met hen een mooie toekomst tegemoet met mooie resultaten!” Benieuwd naar de nieuwe Primera? Kom kijken en profiteer van de aanbiedingen uit de flyer, die binnenkort op de deurmat valt!

Primera Huissen, Brink 6, Huissen; 026 3886638.