Afbeelding
Foto:

Nieuw in Lingewaard:

ontzorgd een keuken kopen!

ANGEREN - Keukenstudio Wishkeukens gevestigd in Angeren maakt het kopen van een keuken leuk. In een ongedwongen sfeer ontzorgd Wishkeukens van A tot en met Z.

"Dit betekent letterlijk dat van het slopen van de oude keuken tot het afkitten van de nieuwe keuken en alles ertussenin tot in de puntjes kan worden verzorgd. Maar natuurlijk kunt u ook voor een nieuwbouwproject bij ons terecht."

"Wishkeukens kan ook de bestaande keuken pimpen. Soms is uw keuken best nog oké en is een nieuw werkblad, fronten en/of apparatuur vervangen in dat geval toereikend. Wij leveren alle mogelijk frontmaten in RAL, Sikkens en NCS-kleur. 

Met een kwart eeuw aan ervaring helpen wij u aan uw droomkeuken. Graag komen wij bij u thuis op het moment dat voor u het best uitkomt! Dat kan dus ook ’s avonds of op zaterdag zijn. Aan uw keukentafel ontstaan al snel de eerste grove lijnen van uw nieuwe keuken. Hierna nodigen wij u van harte uit om in de keukenstudio het ontwerp en de offerte te bespreken. Pas als u volledig tevreden bent over het resultaat gaan we over tot een plan van aanpak waarin het volledige traject uitgestippeld wordt.

In onze keukenstudio heeft u een bijna oneindige keuzemogelijkheid aan fronten, werkbladen en kleuren en dat natuurlijk allemaal met een handgreep of meerdere soorten greeploze uitvoering. Kijk maar eens op www.wishkeukens.nl voor onze promotievideo en gerealiseerde projecten. Of bel: 06 29544706. Graag tot ziens."

Michel de Jong, Wishkeukens, Kraaienstraat 2a, Angeren.