Chantal Jansen en Shekib van Jansen Horen & Zien in Huissen heten de klanten een hartelijk welkom. (Niet op de foto: Raymond Jansen).
Chantal Jansen en Shekib van Jansen Horen & Zien in Huissen heten de klanten een hartelijk welkom. (Niet op de foto: Raymond Jansen). Foto:

Spectaculaire acties bij dé specialist in horen en zien

Hoera, Jansen Horen & Zien in Huissen is jarig!

HUISSEN - Je geloof het bijna niet als je het ziet of hoort, maar het is toch echt waar; Jansen Horen & Zien in Huissen bestaat alweer een jaar! Om dat te vieren zijn er acties met spectaculaire kortingen en aanbiedingen. ‘Want wie jarig is trakteert!’, aldus zus en broer Chantal en Raymond Jansen. 

Zij is opticien/contactlensspecialist en hij audicien/opticien. Beiden zijn zeer ervaren, gediplomeerd en kundig. Het is een gouden combinatie gebleken, want Jansen Horen & Zien is een succes! ,,Ja, we hadden een vliegende start en ondanks corona een goed eerste jaar’’, aldus Chantal. ,,Graag danken we al onze klanten voor hun vertrouwen in onze kennis en service.’’

Mede vanwege het succes kwam er een derde topper in het team; Shekib. Jansen Horen & Zien heeft zich behalve in de zaak aan de Vierakkerstraat, naast Huisman Sport, ook onderscheiden met onder meer (gratis) service aan huis.

Bijzonder en misschien wel uniek zijn de overige – eveneens kosteloze (!) – services; oogmetingen, controle van huidige lenzen, bijstellen van huidige bril en proberen van de meest recente contactlenzen. Ook controle van bestaande hoortoestellen, het optimaal inregelen ervan en het proberen van de nieuwste hoortechnieken is volledig gratis.

250 euro korting
Als klap op de vuurpijl vieren de ‘Jansen's' hun 1-jarig jubileum met speciale acties. Zoals een gratis proefset maandlenzen, 125 euro korting op een enkelvoudige bril en liefst 250 euro korting op een multifocale bril en op een set hoortoestellen! Tot en met 31 december. (Zie de advertentie elders in de krant).

Jansen Horen & Zien is overigens leverancier van alle zorgverzekeraars. ,,Wij verzorgen de declaratie bij uw zorgverzekeraar en staan garant voor levenslange service’’, aldus Raymond, die afsluit met: ,,Uw ogen en uw oren laten u genieten van het leven, zorg er goed voor. Graag tot horens en/of ziens!’’

Dat kan in de winkel van dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Of bel: 026 2148234. Zie ook: huissen.jansenhorenenzien.nl.