Allerzielen Angeren. (foto: Ben Otters)
Allerzielen Angeren. (foto: Ben Otters)

Allerzielenviering

in kerkje aan de dijk

ANGEREN - Vanwege de sluiting van de Bavo-kerk wordt de Allerzielenviering in Angeren op dinsdag 2 november in de protestantse kerk aan de dijk in Angeren gehouden, dichtbij alle graven. Het wordt een bijzondere bijeenkomst waar we voor het eerst samen, katholieken en protestanten, alle overleden gelovigen gedenken.

"We willen onze overledenen niet vergeten, hun namen noemen; daarom houden we deze bijeenkomst. Wij nodigen iedereen, katholieken en protestanten uit om aan deze viering deel te nemen. Je bent van harte welkom.
Er is ’n maar. In de protestante kerk zijn er maximaal 110 plaatsen beschikbaar en vol is vol, zeker in deze coronatijd. Reserveer tot en met 31 oktober of informeer vooraf via wgbouwman@kpnmail.nl.

De bijeenkomst in de protestantse kerk begint om 18.45 uur en duurt tot 19.30 uur. De Avondwakegroep Bavo zal samen met dominee Els de Clercq voorgaan. Na de bijeenkomst (rond half acht) kunnen bij de kerkbezoekers ook overige belangstellenden zich aansluiten om de graven te bezoeken. Tom Smits van harmonie Angeren zal, ter intentie aan alle overledenen, een trompetsolo verzorgen. De kerkhoven zijn verlicht.

Misintenties kun je in het Dorpshuis, Emmastraat opgeven op donderdag 28 oktober tussen 14.00 en 15.00 uur. Op dinsdag 2 november zijn op de kerkpleinen vanaf 18.30 uur graflichtjes te koop.